حذف اکانت اینستاگرام|غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام |روش دلیت اکانت اینستاگرام

نحوه حذف و غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام را با پاشا ممبر یاد بگیرید

استفاده از رسانه های اجتماعی این روزها به قسمت جدا نشدنی زندگی انسان تبدیل شده است و همه کاربران به نوعی از این پیام رسان اجتماعی برای پخش محتوای خود استفاده می‌کنندوحذف اکانت اینستاگرام

یکی از محبوب‌ترین پیام رسان اجتماعی که در ایران نیز طرفداران خیلی زیادی دارد، اینستاگرام است که امکان اشتراک گذاری تصاویر و ویدئوها را به کاربران می‌دهد.

اما مانندهمیشه بزرگ‌ ترین اشکال کاربران در این است که متوجه سپری شدن زمان را در هنگام استفاده از آن احساس نمی‌کنند.

به خاطر همین گاها تصمیم می‌گیرند که با غیرفعال کردن اینستاگرام یا حذف اکانت اینستاگرام برای زمانی این پیام رسان اجتماعی را کنار بگذارند.

هر چند در بروزرسانی های اخیر برای حل این مشکلات چاره‌ای اندیشیده شده است.

همکاران ما قصد دارند به نحوه دی اکتیو کردن اینستاگرام و حذف اکانت اینستاگرام بپردازد که به طور مختصرو مفید می‌توانید با مراحل حذف کامل اکانت اینستاگرام یا غیرفعال کردن موقتی آن آشنا شوید.

آموزش غیرفعال کردن اینستاگرام یا دی اکتیو کردن اینستاگرام

اگر تصمیم گرفته‌اید که اکانت اینستاگرام خود را به طورموقت غیرفعال کنید تا در آینده بتوانید مجدد از ان استفاده کنید .باید مراحل زیر را به طور منظم برایغیرفعال کردن اکانت اینستاگرام طی کنید.

در این صورت اکانت شما به حالت غیرفعال شده تغییرمیکند و تا هنگامیکه که مجددا وارد آن نشده باشید، فعال نمیشود.بنابراین به محض اینکه دوباره وارد اکانت خود شوید، مجددا اکانت اینستاگرام شما فعال خواهد شد.

اول به مراحل دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام می‌پردازم. برای این منظور ابتدا با استفاده از مرورگر اینترنت خود وارد سایت اینستاگرام میشویم وسپس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبوری که دارید وارد اکانت خود می شوید.

بعد با کلیک کردن روی آیکون پروفایل به قسمت پروفایل خود رفته و بردکمه Edit Profile کلیک کنید.

در این قسمت داخل صفحه ویرایش پروفایل میشوید که با اسکرول کردن به انتهای صفحه باید روی گزینه Temporarily disable my account کلیک کنید تا به قسمت دی اکتیو کردن اینستاگرام راهنمایی شوید.

ویا برای راحتی کار لینک زیر را در مرور گر خود باز کنید تا به طورمستقیم به صفحه لينك غير فعال كردن موقت اينستاگرام راهنمایی شوید.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/accounts/remove/request/temporary/

پس از انجام دادم کاری که در بالا گفته شد صفحه‌ای مشابه تصویر زیر نشان داده می‌شود که در اینجا باید اول علت غیرفعال کردن اکانت خود را معین کنید و بعدرمز اکانت خود را وارد کرده و روی دکمه غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام کلیک کنید.

Why are you disabling your account: در این قسمت علت خود را برای دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام انتخاب کنید.

To continue, please re-enter your password: در این قسمت نیز به دلیل تاییدیه غیرفعال سازی اکانت باید رمز عبور ورود به اکانت اینستاگرام خود را وارد کنید.

در آخربرروی دکمه Temporarily Disable Account کلیک کنید صفحه ای به طور پاپ آپ نشان داده خواهد شد که در این قسمت باید روی دکمه Yes کلیک کنید.

سپس فرآیند غیرفعال شدن اکانت اکانت امکان دارد تا چند ساعتی زمان ببرد یا اینکه بلافاصله با کلیک روی دکمه غیرفعال شود.

فعال کردن دوباره اکانت اینستاگرام

پس از طی مراحل بالا اکانت شما غیرفعال میشود و صفحه شما برای دیگران قابل رویت نخواهد بود.

اگر به صفحه شما مراجعه کنند پست‌های منتشر شده نیز نمایش داده نخواهد شد. و اگربرای فعال کردن اکانت اینستاگرام باید یک بار نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده و دوباره وارد اکانت شوید تا از حالت دی اکتیو خارج شده و د.باره فعال شود.

آموزش حذف اکانت اینستاگرام

اگر تصمیم به حذف دائمی اکانت اینستاگرام خودکردید این حالت متفاوت است.

در این حالت اکانت شما به طورکامل حذف شده و امکان بازیابی دوباره آن وجود نخواهد داشت. برای اینکارباید به صفحه حذف اکانت اینستاگرام مراجعه کنید.

اول لینک زیر را در مرور گر خود باز کنید تا به صفحه لینک حذف اکانت اینستاگرام هدایت شوید

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/accounts/remove/request/temporary/

پس از آن صفحه‌ای مثل تصویر زیر نشان داده می‌شود که باید از بخش Why are you deleting your account علت حذف کردن اکانت خود را مشخص کنید.

بعد از انتخاب علت حذف اکانت در قسمتTo continue, please re-enter your password نمایش داده می‌شود که باید رمز اکانت خود را در آن وارد کنید.

با نشان دادن صفحه بالا اکانت شما پاک شده و همه اطلاعات و مشخصات ان از بین رفته است. هر وقت که نیاز به استفاده از اینستاگرام داشتید، باید یک اکانت جدید ساخته و دوباره وارد آن شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*