دلیت اکانت تلگرام|حذف اکانت تلگرام|روش دلیت اکانت تلگرام|نحوه دلیت اکانت

نحوه حذف اکانت تلگرام و دلیل حذف خودکار تلگرام به طور ساده و آسان

گاهی اوقات پیش می‌آید که کاربران برای مدتی تصمیم به ترک از تلگرام یا رسانه اجتماعی می‌گیرند.

در چنین زمانی معمولا به دلیل مشکلات کاری و تحصیلی تلاش می‌کنند تا ازتلگرام و شبکه‌های اجتماعی دوری کنند و در آینده و در فرصت مناسبی دوباره بازگردند.

یکی از این پیام رسان هایی که از این اتفاقات در آن زیاد رخ می‌دهد تلگرام است که کاربران در تلگرام به دنبال حذف اکانت تلگرام هستند.

در این قسمت پاشا ممبر قصد دارد به نحوه حذف کردن اکانت تلگرام و بررسی علت حذف خودکار اکانت تلگرام بپردازد

که به کمک آن هم می‌توانید اکانت تلگرام خود را حذف کرده و هم از حذف خودکار اکانت تلگرام جلوگیری کنید.

پیش از اینکه به معرفی روش‌های حذف اکانت تلگرام و نحوه جلوگیری از حذف خودکار اکانت تلگرام بپردازیم به نکات زیر توجه فرمایید.

  • با حذف کردن اکانت تلگرام، همه داده‌های موجود در تلگرام اعم از مخاطبین، گروه‌ها، چت‌های خصوصی و کانال تلگراماز بین خواهد رفت.
  • هنگامی که با همان شماره‌ای که اکانت خود را حذف کردید قصد استفاده دوباره از تلگرام را داشته باشید، داده‌ها قابل بازیابی نیست و به عنوان کاربر تازه وارد تلگرام خواهید شد.
  • عده ای فکر می‌کنند که جهت رفع ریپورت شدن تلگرام اگر اکانت خود را حذف کنند و دوباره وارد تلگرام شوند، از ریپورت تلگرام خارج خواهند شد که همچین کاری اشتباه است و ریپورت تلگرام بر اساس شماره شما تعیین می‌شود.

حذف خودکار اکانت تلگرام

ازهمان اول توانایی در تلگرام ایجاد شده است که اگر برای زمان طولانی در اکانت خود وارد نشوید، اکانت تلگرام به طورخودکار حذف خواهد شد.

اکثرا تنظیمات این قسمت به طور پیش فرض روی 6 ماه قرار دارد و به این معنی است که اگر تا 6 ماه پس از آخرین زمان آنلاین بودن در تلگرام، اکانت شما آنلاین نشود، به طورخودکار اکانت تلگرام شما حذف خواهد شد.

انتخاب طول مدت حذف خودکار اکانت تلگرام قابل تغییر است که می‌توانید مدت آن را کم کنید یا اینکه برای پیشگیری از حذف خودکار اکانت تلگرام طول زمان آن را بیشتر کنید.

تعیین این زمان از یک ماه تا یک سال متغیر است.

برای این منظور در نسخه اندروید تلگرام به قسمتsettings> privacy and security(تنظیمات> حریم خصوصی و امنیت) رفته و از قسمت Advanced برگزینه Delete my account if away for کلیک کرده و یکی از گزینه‌ها را به دلخواه خود انتخاب کنید.

پس از انتخاب یکی از گزینه‌های یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه و یک ساله پس از آخرین مدت آنلاین بودنتان در تلگرام اگر تا این زمان مشخص انلاین نشوید، اکانت تلگرام به طورخودکار حذف خواهد شد.

علت حذف خودکار اکانت تلگرام

همانطور که در قسمت بالا هم گفته شد دلیل حذف خودکار اکانت تلگرام به دلیل تنظیماتی است که درقسمت بالا انتخاب شده است.

پس اگر کاربری هستید که دیر به دیر به تلگرام خود مراجعه میکنید، حتما این گزینه را روی زمان بالا قرار دهید که با حذف شدن اکانت مشخصات و اطلاعات روی آن را از دست ندهید.

آموزش حذف اکانت تلگرام

پس اگر میخواهید اکانت تلگرام خودرا به صورت دستی در هر وقت که به آن نیاز داشتید حذف کنید، اول باید با استفاده از برنامه مرورگر به لینک دیلیت اکانت تلگرام مراجعه کنید.

به این لینک مرا جعه کنید : my.telegram.org

سپس بصورت زیرصفحه به شما نشان داده می‌شود که لازم است در آن شماره خود را به همراه کد کشور وارد کنید.

در اینجا کد کشور ایران است که باید از 98+ استفاده کنید. برای نمونه شماره خود را به صورت 989371434180+ وارد کنید و سپس روی دکمه Next کلیک کنید.

سپس در این مرحله کدی به تلگرام شما ارسال خواهد شد که لازم است برنامه تلگرام را باز کرده و کد مورد نظر را کپی کنید.

بعد از اینکه که کد را کپی کردید دوباره به صفحه مرورگر برگردید و کد را مشابه نمونه زیر در فیلد Confirmation Code وارد کرده و بردکمه Sign In کلیک کنید.

اگر کد را به نحوه درست وارد کرده باشید وارد صفحه مدیریت اکانت تلگرام میشوید که در این قسمت باید گزینه Delete Account را انتخاب کنید که به لینک دیلیت اکانت تلگرام هدایت شوید.

سپس در این قسمت صفحه زیر برای شما نشان داده می‌شود که باید در آن علت حذف کردن اکانت را در فیلد why are you leaving وارد کنید. البته این گزینه اختیاری است و برای پر کردن آن اجباری نیست. در نهایت روی دکمه Done کلیک کنید.
دلیت اکانت تلگرام

در این قسمت برای تایید آخردیلیت کردن اکانت تلگرام قسمتی مثل تصویر زیر باز خواهد شد که از شما میپرسدآیا برای نحوه حذف اکانت مطمئن هستید؟

زمانی که پاسخ مثبت بود و مایل به حذف پیام بودید بردکمه قرمز که با اسم Yes, delete my account قرار گرفته کلیک کنید.
دلیت اکانت تلگرام

پس از کلیک روی این قسمت اکانت شما حذف خواهد شد که اگر نرم افزارتلگرام را باز کنید صفحه عضویت در تلگرام نشان داده خواهد شد.
دلیت اکانت تلگرام

وبدرود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*